Гюлсим Али, която е родом от България, се прибра при

...
Гюлсим Али, която е родом от България, се прибра при
Коментари Харесай

Голяма звезда от турските сериали празнува Рамазан Байрам у нас

Гюлсим Али, която е родом от България, се прибра при роднините си и чества преди дни Рамазан Байрам с най-близките си хора.

Мегаизвестната актриса край Босфора от години живее в Турция, само че не пропуща опция да се завърне в родния си град. Гюлсим не желае да притегля вниманието към себе си и скрито отива в Русе, само че в града бързо научават за височайшето наличие. Али се издава, като си пуска фотография от езерото в русенското село Николово, което е обичано място за отдих на русенци.

Сапунената звезда не се задържа дълго време край Дунав и се завръща към професионалните си задължения в Турция, написа България Днес.

Преди две години Гюлсим беше определена да си партнира с любим №1 на фенките на сериалите - Къванч Татлъту, в огромната продукция " Ако кралят загуби ". В сериала двамата по сюжет са двойка.

Гюлсим за пръв път попада в светлината на прожекторите през 2009 година, когато печели в София състезанието " Супермодел на България ". Тогава тя е едвам на 14 година и е най-малката участничка, само че впечатлява журито с отлични ограничения и височина от 174 сантиметра. Впоследствие хубавицата показа страната ни на международно дефиле в бразилския град Сао Пауло. Родена е на 18 февруари 1995 година в Русе в фамилията на български турци и в никакъв случай не губи връзката си с родния град.

Първите стъпки на Гюлсим в киното са през 2012 година, когато се явява на кастинг и е утвърдена за второстепенна роля в поредицата " Последното лято на Балканите 1912 ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР