Гвоздеят в програмата на Хора на Червената армия Калинка моя

...
Гвоздеят в програмата на Хора на Червената армия Калинка моя
Коментари Харесай

КУРИОЗ: Кирил Петков пляска в такт с Калинка моя в Силистра

Гвоздеят в програмата на Хора на Червената войска " Калинка моя " се трансформира в избирателен шлагер при обиколката не на коя да е от партиите, борещи се за места в 48-я парламент като Българска социалистическа партия, " Възраждане " или " Български напредък ", а на... " Продължаваме промяната ". 

Потресаващи фрагменти по какъв начин водачът й и някогашен министър председател с усмивка поплясква с ръце в такт с неофициалния химн на руснаците се появиха малко след гастрола му в Силистра, където лидер е Стоян Георгиев. 

Видеото от осъществяването на трима другояче несъмнено надарени артисти на сцената бе прикрито от формалните фрагменти, оповестени от " Промяната ". В тях място откриха единствено срещите на Петков с бъдещите гласоподаватели, само че не и задоволството му от фолклорния съветски претекст. 

Публикувалата клипа от Силистра е член на ГЕРБ, сочи информация на Lupa.bg - Рени Райкова, която дружно с други потресени гласоподаватели на Бойко-Борисовата партия разяснява, че очевидно евроатлантическото говорене на флагманите на " Промяната " е единствено за парлама. 

Редакцията остава разполагаем за Политическа партия да обясни проблема с " Калинка моя " и насладата на Петков, изразена от слушането й в миг на основен поврат на войната на Русия против Украйна. Не е ясно кой стои зад подбора на музикалния микс за проявата, само че евентуално към този момент е с червен картон, показан от централата на Политическа партия в София...

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР