Гузен негонен бяга, та така и Джулиана Гани. Сексбомбата, която

...
Гузен негонен бяга, та така и Джулиана Гани. Сексбомбата, която
Коментари Харесай

Джулката пак яхна метлата на тема лоша майка ли е

Гузен негонен бяга, та по този начин и Джулиана Гани. Сексбомбата, която и два дни до рожбата си от пътешествия по целия свят, изля нова порция "откровения ". Очевидно отново се е ядосала на намеците от аудиторията й, че е неприятна майка и не си гледа детето. Та по този мотив отново пусна изказване с атрактивно видео, в което се радва на сина си Давид, плод на любовта й с фитнес инструктора Илиян.

"Давид е единственият човек, който знае по какъв начин звучи сърцето ми от вътрешната страна. А откакто се роди, започнах да виждам по какъв начин сърцето ми към този момент е извън и изследва света, смее се, учи се да приказва и върви. Коя майка не обича детето си?! Това, че стопирах да споделям в Инстаграм за Давид прави ли ме неприятна майка? А в случай че споделях непрекъснато, нямаше ли да ме обвините, че това е поза? В този миг да вардя безмълвие е вярното съгласно мен решение ", написа в Инстаграм яхналата метла Джулка.

За да не бъде порязана от рецензии и пошли мнения, Гани забрани мненията под видеото. Това демонстрира едно, а точно, че силиконката не обича да я подлагат на критика и вместо да се замисли за по-важни неща, заявява любовта си към Давид в паузите из сред някоя и друга вечеря в бляскав ресторант с скришен почитател.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР