Гус Пойет се стреми да надгради традиция, докато се опитва

...
Гус Пойет се стреми да надгради традиция, докато се опитва
Коментари Харесай

Пойет се опитва да отбележи 20-ата годишнина от европейската титла на Гърция, като поведе отбора обратно към турнира

Гус Пойет се стреми да надгради традиция, до момента в който се пробва да стане най-новият задграничен треньор, който ще води Гърция на Европейско състезание.

Изминаха 20 години, откогато немският треньор Ото Рехагел изведе необявен тим до купата на Евро 2004 в една от най-големите изненади във футбола, и 12 години, откогато португалският управител Фернандо Сантос оказа помощ на Гърция да стигне до четвъртфиналите на Евро 2012.

Това беше последният път, когато Гърция игра на Евро, само че в този момент тимът е на един мач от завръщането си в шампионата под управлението на Пойет, културния уругвайски полузащитник, който прекара по-голямата част от своята играчска и треньорска кариера в Англия.

„ Гърция отсъстваше от еврото прекомерно дълго “, сподели Пойет в четвъртък, откакто тимът му победи Казахстан с 5-0 в Атина в квалификационен полуфинал на плейофите.

Пойет в този момент взема увереният му тим до Грузия във вторник за мач, в който спечелилият получава всичко на гръмък народен стадион...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР