Гуру де Фария, обвинен за 450 изнасилвания, е осъден на

...
Гуру де Фария, обвинен за 450 изнасилвания, е осъден на
Коментари Харесай

Гуру де Фария, обвинен за 450 изнасилвания, е осъден на 19 г. затвор за 4 от тях




Гуру де Фария, упрекнат за 450 изнасилвания, е наказан на 19 година затвор за 4 от тях … Преди към година, бразилският врач Жоао Тейшейра де Фария, по-известен като гуру Жоао де Деус или Жоао Божи, беше упрекнат от управляващите, че е изнасилил над 450 дами по време на „ лечебните си сесии “ (Zona666.com). В същото време, самият гуру яростно отхвърля всички обвинявания. Изследователите на паранормални явления се заинтересуват от този човек, когато, по време на следствието почнали да се случват свръхестествени феномени.



По време на разпита на лечителя, всички полицейски компютри спрели да работят и било невероятно да се запишат показанията на де Фария. Тогава се развалил и принтера, като почнал да изхвърля самичък бели листи. Хладилникът и климатикът в стаята за разпити също отказали да работят. Дори тези служители на реда, които не имат вяра в призраци и паранормално, почнали да шушукат сред тях, че гуруто е защитаван от духове. Преди време, де Фария е упрекнат в окултизъм и магьосничество, само че едвам в този момент, тези изказвания са доказани. Четете още: Истинската история на Мари Лаво, Кралицата на вуду от Ню Орлиънс След случилото се, доста бразилци почнали да имат вяра, че гуруто в действителност може да лекува хора от рак и други ужасни болести. Искали да участват на негови сесии, макар обстоятелството, че гуруто е арестуван от средата на декември 2018 година Наскоро, духовете пазители на де Фария най-сетне му изневерили и той получил присъда.Вярно е, че получил присъда не за 450 изнасилвания, а единствено за четири, които са съумели да потвърдят юристите на жертвите. Въпреки това, той получил 19 години затвор, а скоро го чака и различен развой, на който ще бъдат прегледани още 10 случаи на принуждение.



Де Фария прави интервенция на носа на жена в една от лечебните си сесии Някога, Де Фария е бил толкоз известен и фаворизиран, че през 2010 година е посетител на американското шоу на Опра. Феновете му по целия свят са най-малко няколкостотин хиляди, в случай че не и няколко милиона. Според проверяващите, де Фария е почнал поредицата си от изнасилвания, през 70-те години на предишния век, когато за първи път стартира да организира лечебни сесии. Тогава, неговите почитатели стартират да основават самобитна „ плантация “, където постоянно се срещат беззакония и полово принуждение. Гуруто прави смели изказвания, че елементарно може да излекува рак посредством молитвени сесии и удобни трептения, а също по този начин, че прави интервенции без анестезия, и без медицински лиценз. Според лечителя, неговата свръхестествена лечебна мощ му е дадена от цар Соломон и от Бог. Твърди, че Бог лекува хората посредством ръцете му. В допълнение към лечебните сесии, де Фария търгувал по целия свят със лични лекарствени отвари, които в действителност са единствено цветни есенции.
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР