Гурови ветрове обхващат части от Обединеното кралство, след като Метеорологичната

...
Гурови ветрове обхващат части от Обединеното кралство, след като Метеорологичната
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Британия е засегната от силни ветрове, тъй като Метеорологичната служба издава предупреждения за пътуване и прекъсване на тока

Гурови ветрове обгръщат елементи от Обединеното кралство, откакто Метеорологичната работа издаде тежки жълти предизвестия за времето.

Бурните условия са част от метеорологичната „ меланхолия “, която може да докара до разстройства в Англия, Уелс и Северна Ирландия съгласно националната метеорологична организация. Британците, живеещи в засегнатите региони, бяха предизвестени за мощни ветрове, които прекъсват туристическите услуги през по-голямата част от понеделник.

Предупрежденията започнаха в 6:25 сутринта и можеха да продължат до 22:00 довечера със наранени крайбрежни региони. Пътуването също може да бъде наранено по моретата, като шофирането по пътищата е наранено. Синоптиците споделят, че бурите могат да доведат до краткотрайна загуба на електрическа енергия.

Метеорологическата работа сподели: „ Депресията ще се придвижи на изток тъкмо към северната част на Шотландия до понеделник и ще донесе линия мощни ветрове в Северна Ирландия, Уелс и огромна част от Англия. Очакват се пориви...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР