Гурково. Близо 16 милиона лева са привлечени в Община Гурково

...
Гурково. Близо 16 милиона лева са привлечени в Община Гурково
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Йоана Йончева – Фильова се срещна с жители на община Гурково

Гурково. Близо 16 милиона лв. са привлечени в Община Гурково от европейските стратегии, като следва тяхното осъществяване. За дребна община това е от изключителна значимост, защото се извършват обекти, за които не стигат средствата от общинския бюджет. Това сподели претендентът за евродепутат от ГЕРБ Йоана Йончева - Фильова при срещата си с поданици на общината. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Тя уточни, че за всички проблеми, за които и споделят хората по места, ще търси решение и ще запознае с тях народните представители и управлението на партията.
„ За сполучливото привършване на плановете в Гурково е належащо доста работа и самообладание “, уточни регионалният координатор на ГЕРБ-Стара Загора Пламен Йорданов. Той напомни, че през 2013 - 2014 с държавното управление на Орешарски бе изгубена цяла една година, а еврофондовете бяха съвсем замразени. „ Ако това не беше по този начин, до в този момент всички тези планове щяха да са изпълнени ", акцентира Йорданов. Той подсети, че при всяко ръководство на Българска социалистическа партия стопират всички еврофондове, което води до закъснение на финансирането.
Областният координатор прикани жителите на Гурково да поддържат младите и можещи хора, които са в листата на ГЕРБ. „ Имаме двама представители от региона - Николай Диков и Йоана Йончева - Фильова, които са част от мощния тим на ГЕРБ, и които имат опцията да работят за ползите на района “, уточни регионалният координатор. Той показа още, че с помощта на напъните на досегашните евродепутати от ГЕРБ, в мандат 2014-2019 година, с 4 милиарда лв. е повишена сумата от европейския бюджет за България, за идващия програмен интервал. „ С тези средства могат да се създадат още доста положителни неща във всички обитаеми места. Бюджет от 18 милиарда лева за страната ни утвърди Европейският парламент за интервала 2021-2027 година ", акцентира Пламен Йорданов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР