Gunzilla Games публикуваха ново видео към тяхната първа игра Off

...
Gunzilla Games публикуваха ново видео към тяхната първа игра Off
Коментари Харесай

Излезе видео към Off The Grid

Gunzilla Games разгласиха ново видео към тяхната първа игра Off the Grid, научно-фантастичен екшън, в който е заплетен Нийл Бромпкамп, южноафриканският режисьор, прочут с хитовите фантастики District 9, Chappie и Elyzium.

Off the Grid е Battle Royale, който съгласно неговите основатели революционизира жанра. Играта ви показва тъмно бъдеще, в което корпорациите водят война между тях със лични бойци и технологии за превъзходство и цялостен погром над другата страна. Що се отнася до Бромпкамп, то неговата роля е на основен отговорник по общата визия. Самите Gunzilla имат големи упоритости, като споделят, че играта слива сингъл и мулти прекарванията, като сериозната сървърна мощност, която ще поддържа Off the Grid ще разреши разнообразни геймплей механики, които не са налични в доста други игри. Играта ще може да поеме до 150 индивида, играещи дружно, разграничени сред мултиплейърния и сингъл съставените елементи. За страдание горното видео съдържа само синематика и наподобява, че ще би трябвало да си изчакаме за геймплей фрагменти. Друго притеснително във връзка с Off the Grid е, че това ще е игра, която ще разчита в забележителна степен на блокчейн и NFT. Gunzilla дават обещание несъмнено, че това няма да е за сметка на напредъка ви и ще може да играете умерено и без да си изпразвате портфейла. Разработената от студиото блокчейн платформа с името GunZ ще се употребява главно за замяна и търгуване на оръжие, както и дружно с крафтинг системата, а мотивировката на Gunzilla във връзка с Gunz е ясна. Става дума за това, че в днешните безвъзмездни игри, това, което дават играчите си остава в игрите и в случай че сървърите им бъдат изключени или пък бъдат баннати, всичко извоювано от тях си отпътува.

„ Вие не можете и не притежавате нищо. Всеки, който е чел споразуменията за присъединяване може да го удостовери. Когато спрете да играете някоя безвъзмездна игра, парите ви също изчезват “, изяснява изпълнителният шеф на Gunzilla Влад Королев пред IGN през август.

В екипа на Gunzilla влизат с изключение на Бломпкамп хора, като Ричард Морган в качеството си на сценарист (автор на романа Altered States, по който Netflix основават известните си серии), ветерани в гейм промишлеността и някогашни чиновници на Electronic Arts, Ubisoft, 4A Games, Crytek и др.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР