Гумени Глави ударно се завръща с нов хит и видео

...
Гумени Глави ударно се завръща с нов хит и видео
Коментари Харесай

Те са тук! Гумени глави взривиха нета с ново култово парче и ВИДЕО

" Гумени Глави " стремително се завръща с нов шлагер и видео към него – " Дърти сме ".

" Дърти сме, дебели сме, само че още го правиме добре. " Тове се рапира в припева на новото парче на паметната рап тайфа " Гумени глави ", с чиито шлагери израсна не едно потомство у нас, и с които Варна доби славата на най-лудия град през 90-те години на предишния век.

" Дърти сме " е първата ария която " Гумени Глави " вършат дружно, след 24 години. До концепцията за написването на един от шлагерите на идващото лято се стига, откакто " Главите ” се събират за няколко концерта. Записано е в 3 студиа и от над 10 000 км разстояние. Мишо римувал от вкъщи си в Чикаго, а Вальо и Диан - във Варна и София.

За парчето помагали 3 генерации. Синът на Мишо, прочут с псевдонима Lil Sha, се включва в записите на татко си. Явката ДЛГ написа част от текста. А бащата на Дидо композира симфоничната част. Той е и управител на идното лятно турне на бандата, а до тогава момчетата възнамеряват и още една нова ария. Тя още веднъж ще е иронична и ще е за байганьовщината. Варненците приготвят и цялостен албум, който се надяват да пуснат до края на годината. В него ще участвати посетител - реализатори.

По същия метод - отдалечено, бил сниман и клипът, а по-късно изкуствен интелект го анимирал. Много оказал помощ и Шошо, който преди време рапираше в " Снайпер Рекърдс ”, с които варненците от " Ар енд би рекърд ”, продуциращи " Гумени глави ” имаха съревнование.

Видеоклипът направи премиера в онлайн канала DEEP ZONE Project, където се посрещна с голям интерес от меломаните.

Ето и някои от към този момент избраните дати за урнето " Гумени Глави 30 Години ":

Варна - 9.08 - Moonlight Event Center

София - 22.08 - Stroeja Open Air Music Bar

Бургас - 24.08 - Егаси Феста

Пловдив - 30.08 - Shake that Хълм.

" Гумени глави " е българска рап група, образувана във Варна от Мишо Шамара и Вальо Кита през 1994 година На първите два албума на " Главите ” - " Квартал № 41 ” и " Гуми втора ръка ”, поради ментетата, продавани от мутрите през тези години, поставят воден щемпел на обложките. " Всеки, който има касетка, би трябвало да знае, че персонално съм я пипал ”, споделя Кита. Всяка от тавите им е продадена в над 120 000 копия, което е връх за България.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР