Гуинет Полтроу, в навечерието на 50-ия си рожден ден, публикува

...
Гуинет Полтроу, в навечерието на 50-ия си рожден ден, публикува
Коментари Харесай

Гуинет Полтроу: Приемам белезите по тялото си, отпусната кожа, бръчките

Гуинет Полтроу, в навечерието на 50-ия си рожден ден, разгласява писмо на уеб страницата си Goop, в което приказва за грешките от предишното, персоналните граници, както и за възприемането на възрастта си.

Актрисата Гуинет Полтроу написа, че " към момента не може да спи през нощта " от грешките, които е направила в предишното, само че се надява, че се е " поучила от всички тях ".

„ Наранявах хора, въпреки и не съзнателно. Разочаровах хората, когато не бях това, което желаеха да бъда. Предадох се, с цел да спася връзката. За страдание толкоз постоянно не споделях истината, с цел да избегна последици ”, написа тя.

Полтроу призна, че й е било мъчно да отстоява себе си и да слага граници както в персоналния си живот, по този начин и в кариерата си, тъй като се страхувала да разстрои хората и не знаела по какъв начин да каже „ не “:

Не споделих думи, които биха ме избавили от доста последици и прекарвания. Например, „ това ми се коства неверно “, „ упованията ви не са правилни “, „ държанието ви е несъответстващо “, „ тази връзка не е за мен “, „ този план не е подобаващ за мен “.

Въпреки това не е уверена дали би поправила тези неточности, в случай че внезапно се върне обратно във времето, защото те са я научили на доста неща. Тя призна, че би посъветвала тогавашното си 20-годишно „ аз ” да пази персоналните си граници.

Както допускат публицисти от Daily Mail, актрисата може би приказва за случая с продуцента Харви Уайнстийн , който беше наказан за полов тормоз над актриси. Една от жертвите му беше Гуинет Полтроу. По-рано тя призна, че Брад Пит , с който актрисата имаше връзка тогава време, се е застъпил за нея.

Полтроу също приказва за приемането на възрастта си. Тя съобщи, че прави всичко, с цел да бъде здрава, само че в това време не се стреми да бъде съвършена.

 

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР