Гуинет Полтроу се забавлява с Vogue, когато дойдоха да посетят

...
Гуинет Полтроу се забавлява с Vogue, когато дойдоха да посетят
Коментари Харесай

Гуинет Полтроу се шегува за използването на своята статуя на Оскар като спирачка за врата

Гуинет Полтроу се забавлява с Vogue, когато пристигнаха да посетят дома й в Хамптънс.

По време на сегмента „ 73 въпроса “ на списанието актрисата, носителка на Оскар, направи на обявата обиколка на градината си в къщата си в региона Тони на Лонг Айлънд.

Докато камерата следваше Полтроу от градината до палубата й, интервюиращият Джо Сабия видя нейната скулптура на Оскар да отваря портата си.

„ И каква красива премия на Академията “, може да се чуе той да споделя на Полтроу.

„ Моята спирка “, майтапи се тя. „ Работи съвършено! “

Полтроу завоюва своя Оскар за най-хубава актриса през 1999 година за осъществяването си във „ Влюбеният Шекспир “. Преди това тя сподели в изявление от 2005 година, че е държала статуята „ прибрана в задната част на лавицата в спалнята ми, тъй като ме прави странна “.

„ Седмици откакто завоювах, го държах на склад... Дори няма да го сложа на полицата над камината, нещото ме плаши “, сподели тя тогава. „ По някаква причина не съумях да се усещам в действителност добре от това. Просто се усещам някак компрометиран и това поражда странни, травматични усеща. Това е обвързвано с сложен миг в живота ми.

New York Times отбелязва в публикация, оповестена през септември, че основателката на Goop е влезнала в прилежаща стая в дома на нейния Хамптън, с цел да вземе статуята.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР