Гуинет Полтроу разкри какви секссъвети дава на своите две деца, ...

Гуинет Полтроу разкри какви секссъвети дава на своите две деца,

Гуинет Полтроу разкри секссъветите, които дава на своите деца тийнейджъри

Гуинет Полтроу разкри какви секссъвети дава на своите две деца, които са в тийнейджърска възраст. Актрисата показа, че предизвиква своите наследници да „ стоят покрай личната си истина “.
Гуинет, която е основателка на лайфстайл компанията Goop, има 17-годишна щерка Епъл и 15-годишен наследник Моузес, които са от брака ѝ с нейния екссъпруг – английският музикант Крис Мартин.
49-годишната Полтроу показа пред Entertainment Tonight по какъв начин тъкмо приказва с децата си по тематиката „ секс “. „ Опитвам се постоянно да бъда неутрална по тематиката. Мисля, че хората от моето потомство имахме доста информация по отношение на секса, която ни накара да се усещаме по-скоро зле. “
Гуинет сега разпространява своя нов документален сериал по Netflix Sex, Love & Goop, чиято премиера е на 21 октомври.
Шоуто наблюдава пет двойки от действителния живот, които работят, с цел да усилят половото си наслаждение и да развият по-дълбока фамилиарност. В сериала Гуинет разисква и личния си полов живот.

Гуинет споделя, че постоянно е подготвена да отговори на въпросите на децата си по отношение на секса и интимността, само че въпреки всичко счита, че те евентуално се доверяват повече на своите другари.
„ Опитвам се елементарно да бъда любопитна. Тийнейджърите, по принцип, в никакъв случай не желаят да приказват с родителите си за секс. За благополучие моите деца получиха в прогимназията доста задълбочено полово обучение, тъй че учебното заведение имаше грижата да им изясни за „ птичките и пчеличките “ .

Полтроу споделя, че децата ѝ в действителност доста рядко се обръщат към нея с въпроси по отношение на секса. „ Що се отнася до обич и секс, аз ги поучавам да се доверяват на инстинктите си и да вземат решения, въз основа на това по какъв начин се усещат. Мисля, че главното нещо, което никой в никакъв случай не ни споделя, е, че би трябвало да останем покрай личната си истина. “
Тя изяснява: „ Защото, когато не сте във връзка със себе си, вие идеализирате нещата, връзката си, а това може да бъде много нездравословно за вас. “
Полтроу се омъжи за телевизионния продуцент Брад Фалчук през 2018 година Освен своите деца, тя е мащеха на неговите две деца от първия му брак, Броуди и Изабела, които също са в пубертета.

Източник: tialoto.bg