Гуинет Полтроу постоянно се забърква в скандали напоследък. Преди тя

...
Гуинет Полтроу постоянно се забърква в скандали напоследък. Преди тя
Коментари Харесай

Избухна свещ с аромат на вагината на Гуинет Полтроу, съдят компанията ѝ

Гуинет Полтроу непрекъснато се забърква в кавги в последно време. Преди тя бе упрекната от експерти, че подвежда хората в предаването си, давайки препоръки за здравословен метод на живот, които не са напълно здравословни. Сега пък звездата е упрекната от мъж, закупил нейна свещ, че продуктът е избухнал, написа woman.bg.

Свещите на Полтроу провокираха възторг преди време, тъй като са с мирис на нейната вагина... Поне по този начин бяха рекламирани при стартирането им в продажба. Според NBC News, мъжът от Тексас е решил да съди компанията на звездата - Goop, поради свещта This Smells Like My Vagina, тъй като тя избухнала. А той е платил за нея 75 $. Липсва информация дали взривилата се свещ е нанесла някакви контузии на мъжа. Но също по този начин няма по какъв начин да сме сигурни и че информацията и напълно достоверна.

В упътването на продукта е разказано, че може да работи единствено два часа без спиране. А мъжът е признал, че е оставил своята да работи много по-дълго... От компанията на Полтроу са коментирали за People, че всичко е с една единствена цел - изплъзване на пари от тях.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР