Гуинет Полтроу подтикнала бившия си съпруг Крис Мартин да се

...
Гуинет Полтроу подтикнала бившия си съпруг Крис Мартин да се
Коментари Харесай

Гуинет Полтроу подтикнала бившия си съпруг да се събере с Дакота Джонсън

Гуинет Полтроу подтикнала някогашния си брачен партньор Крис Мартин да се събере с Дакота Джонсън, оповестява Контактмюзик.
 
Смята се, че фронтменът на " Колдплей " е преосмислил връзката си със звездата от " Петдесет нюанса сиво ". Те се разделиха през юни, откакто се срещаха от 20 месеца. Сега излиза наяве, че в действителност Гуинет, която има 15-годишна щерка Епъл и 12-годишен наследник Моузес от Крис, е подтикнала някогашния си брачен партньор да даде нов живот на връзката си с Дакота.
 Дакота Джонсън (на снимката) и Крис Мартин имат близо двугодишна връзка, само че по-рано тази година почнали да се отчуждават един от другGulliver/Getty Images
" Гуинет ги подтикна да го сторят. Тя е щастлива, в случай че Крис е благополучен. Тя желае най-хубавото за него ", съобщи източник, представен от " Ю Ес уикли ".
 
45-годишната Полтроу, която в този момент е омъжена за Брад Фалчук, и 42-годишният музикант останаха положителни другари след развода си през 2016 година Те взаимно се поддържат в новите си сантиментални връзки, а Крис даже се причисли към Гуинет, децата им и новия й брачен партньор за почивка по време на медения месец след сватбата й с Брад.-->
 Брад Фалчук и Гуинет Полтроу 45-годишната актриса в този момент е омъжена за Брад ФалчукGulliver/Getty Images
" Крис и Дакота имат близо двугодишна връзка, само че по-рано тази година започнаха да се отчуждават един от различен. За хората към тях бе ясно, че връзката им е завършила, само че нещата се трансформират и Крис и Дакота се събраха. Той прекара два хубави месеца, като през този интервал взе присъединяване във фестивала Гластънбъри в Англия. Те започнаха да си липсват един на различен и в този момент вдъхват нов живот на връзката си ”, изяснява източник от обкръжението им.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР