Гуинет Полтроу подтикнала бившия си съпруг Крис Мартин да се

...
Гуинет Полтроу подтикнала бившия си съпруг Крис Мартин да се
Коментари Харесай

Гуинет Полтроу сватосала бившия си мъж Крис Мартин и Дакота Джонсън

Гуинет Полтроу подтикнала някогашния си брачен партньор Крис Мартин да се събере с Дакота Джонсън, заяви Контактмюзик.

Смята се, че фронтменът на "Колдплей " е преосмислил връзката си със звездата от "Петдесет нюанса сиво ". Те се разделиха през юни, откакто се срещаха от 20 месеца. Сега излиза наяве, че в действителност Гуинет, която има 15-годишна щерка Епъл и 12-годишен наследник Моузес от Крис, е подтикнала някогашния си брачен партньор да даде нов живот на връзката си с Дакота.

"Гуинет ги подтикна да го сторят - съобщи източник, представен от "Ю Ес уикли ". - Тя е щастлива, в случай че Крис е благополучен. Тя желае най-хубавото за него. "

Четиридесет и шест годишната Полтроу, която в този момент е омъжена за Брад Фалчук, и 42-годишният музикант останаха положителни другари след развода си през 2016 година Те взаимно се поддържат в новите си сантиментални връзки, а Крис даже се причисли към Гуинет, децата им и новия й брачен партньор за почивка по време на медения месец след сватбата й с Брад.

"Крис и Дакота имат близо двугодишна връзка, само че по-рано тази година започнаха да се отчуждават един от различен - разясни източник от обкръжението им. - За хората към тях бе ясно, че връзката им е прикючила, само че нещата се трансформират и Крис и Дакота се събраха. Той прекара два хубави месеца, като през този интервал взе присъединяване във фестивала Гластънбъри в Англия. Те започнаха да си липсват един на различен и в този момент вдъхват нов живот на връзката си. "
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР