Гуинет Полтроу обича да е пределно открита за живота си

...
Гуинет Полтроу обича да е пределно открита за живота си
Коментари Харесай

Невижданите семейни снимки на Гуинет Полтроу

Гуинет Полтроу обича да е пределно открита за живота си - от това какви кремове употребява през това на какви процедури се подлага до метода, по който възпитава децата си. Не се случва постоянно обаче да споделя фамилни фотоси.

Актрисата реши да зарадва почитателите си през новата година с няколко забавни фрагменти, които до този миг не бяхме виждали. Тя показа " най-хубавите моменти от 2021 година " в Instagram профила си, където я виждаме с най-близките до сърцето ѝ хора - фамилията и приятелите.

Гуинет Полтроу ни разрешава да надникнем в персоналния ѝ живот, като не пропусна да изрази благодарността си към всички, които откровено обича.

Снимките отразяват моменти, прекарани със брачната половинка ѝ Брад Фалчък, щерка ѝ Епъл, сина ѝ Моузес, майка ѝ Блайт, както и с доведените деца на актрисата - Изабела и Броуди, от 10-годишния брак на Фалчък със Сузане Букиник, който завърши през 2013 година
 Гуинет Полтроу, раждането на щерка й Епъл и какво показа актрисата за него
Гуинет Полтроу за срещата си със гибелта

Кошмарните мемоари на актрисата

" Най-добрите моменти на 2021 г.; да обичам приятелите си с цялото си сърце, да съм омъжена за моя човек, да пътувам малко и да бъда майка и мащеха на четирима невероятни хора, които обичам от сърце. Пожелавам на всички ви обич и наслада, обилие и страхотни неща тази година ", написа Полтроу под фамилните фотоси.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР