Гуинет Полтроу е от известните личности, към които постоянно има

...
Гуинет Полтроу е от известните личности, към които постоянно има
Коментари Харесай

Какво има в хладилника на Гуинет Полтроу

Гуинет Полтроу е от известните персони, към които непрекъснато има интерес. Актрисата дава мотиви за този интерес, несъмнено.
 На посетители на Гуинет Полтроу - първокласната ѝ къща за 5 милиона, която може да бъде наета в Airbnb
Лукс за 5 милиона в Калифорния - на посетители на Гуинет Полтроу

Как всеки може да пренощува в спалнята на актрисата

Дали ще бъде стартирането на свещ с " мирис на вагина ", или пък някоя гола фотография от сауната - Полтроу знае по какъв начин да бъде в крайник със протичащото се. Оказва се, че има много хора, които се интересуват от това какво има в хладилника на актрисата. Поне по този начин твърди самата тя.

Нещо, което не е лишено от логичност, тъй като наскоро бе упрекната, че промотира гладуването като метод за поддържане на форма. Във видео, оповестено в профила на компанията ѝ Goop в Instagram, Гуинет Полтроу демонстрира небрежно какво има в хладилника ѝ.

Преди да стартира с разясненията, признава, че го е почистила особено за видеото. И по този начин виждаме, че в хладилника на актрисата има сметана и огромно многообразие от млека. От краве мляко до бадемово мляко.

В хладилника на можем да намерим и разхладителни питиета, като леден чай, тинктури и вино, несъмнено. Както и кокосова вода, което актрисата твърди, че е обичана на сина ѝ. Колкото до храната, Полтроу съхранява кокосов йогурт, който тя доста обича.
 Когато Гуинет Полтроу остане без горнище край басейна
Когато Гуинет Полтроу остане без горнище край басейна

Къде релаксира актрисата

Също по този начин пържени тиквички и останки от вегетариански бургер. Интересното е, че Гуинет Полтроу държи на вратата на хладилника си и околоочния си крем, тъй като твърди, че по този начин резултатът е даже по-добър.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР