Гуинет Полтроу е една от най-успешните, талатливи и елегантни американски

...
Гуинет Полтроу е една от най-успешните, талатливи и елегантни американски
Коментари Харесай

Гуинет Полтроу: Харесвам си бръчките

Гуинет Полтроу е една от най-успешните, талатливи и елегантни американски акстриси за последните 20 години. Тя има кариера в театъра, киното и на сцената като певица. Полтроу е измежду най-награждаваните дами в шоубизнес елита с оценките „ Златна камера ”, „ Сателит ”, „ Златен глобус ”, „ Еми ” и, несъмнено, „ Оскар ”. Тя е номинирана за „ БАФТА ”, „ Грами ” и две награди „ Сатурн ”.
Зрителите познават Гуинет от заглавия като „ Плът на раздора ”, „ Хук ”, „ Седем ”, „ Големите очаквания ”, „ Влюбеният Шекспир ”, „ Кланът Тененбаум ”, „ Железният човек ”, „ Железният човек 2 ”, „ Отмъстителите ”, „ Железният човек 3 ”, сериалът „ Клуб Веселие ” и други. От 2010 година има звезда на Холивудската алея на славата, а преди седем тодини е оповестена за „ най-красивата жена ” от списание „ Пийпъл ”.

В последно време Полтроу подценява кино кариерата си за сметка на личния си начин на живот бизнес и марката си Goop, който включва и седмично издание за информация по отношение на пътешествия и здравословни диети.
 гуинет полтроу  гуинет полтроу  гуинет полтроу  гуинет полтроу  гуинет полтроу
– Гуинет, Вие успяхте да се прочуете като бизнесдама и киното като че ли остана на назад във времето. Как Ви се отрази този преход от звезда към бизнесмен?
– Последните няколко години бяха в действителност лудешко пътешестване в един нов свят, срещнах се с доста нови хора, открих нови и далечни хоризонти, опознах и себе си, по този начин както не съм и си представяла, че мога да се опозная. Извървях дълъг път, съзрях и съумях да реализира персонално духовно израстване. Наистина съм безпределно предостатъчно от завоя, който започнах в живота си. Да бъда кино звезда към този момент сигурно не е главен приоритет за мен. Шоубизнес светът се изчерпа, износи се в очите ми и като че ли няма какво повече да ми даде. Сега е време аз да дам на хората част от познанието, което съм придобила през последните години.

– Как се развива Вашата начин на живот компания Goop?
– Създадох Goop още през 2008-а година с концепцията да бъде един първокласен лайфстал бранд на пазара на безбрежна онлайн информация. Насочих се към хубавите неща от живота – храната, пътуването. Обединяваща концепция беше да показва и предложа на публиката здравословен метод към качествения живот. В началото изпитвах съществени съмнения и не бях сигурна, че желая да забия своя байрак, нагледно казано. Беше си ужасно. Но с времето нещата се получиха.

– Какво си казвахте тогава?
– Притесняваха ме мненията на сътрудници и публицисти. Усещах думите „ Какво си мисли, че прави тя ” да се забиват като дребни иглички по цялото ми тяло. Спомням си, че по това време имаше премиерен филм с мое присъединяване и по мотива в „ Ню Йорк Таймс ” пуснаха голям материал за мен, в който питаха за какво въобще върша това. А тогава аз просто давах предписания за мъфини с банан. Някои медии реагираха прекомерно рисково на моя преход и моя бизнес. Все още си мисля, че прекалиха, а някои и не престават да прекаляват.

– Какъв е Вашят метод към начин на живот препоръките?
– За благополучие още първоначално планът беше посрещнат с интерес от хората и аз бързо се убедих, че съм на прав път и зная какво върша. Нямах опит, бях си едно аматьорче, цялостна новачка, само че отзивите на потребителите ме извършиха с ентусиазъм. Днес Goop е интернационално приета компания, развива онлайн търговия, прави рекомендации за пътешестване, хранене, здраве. Имаме магазини и списание. Процесът беше муден и дълъг, само че извънредно удовлетворяващ. Моят метод е органически и ориентиран към естествената хубост и естествените неща. Използвам себе си за образец. Аз ненавиждам пластичната хирургия, мразя изкуствената хубост, в никакъв случай няма да ме видите с ботокс. Аз си одобрявам бръчките. Любувам се на личните си недостатъци. Прекрасно и потребно е.

– Някои критици Ви нападнаха за изявления от позицията на привилегия. Вие сте богата и известна, давате препоръки и това очевидно не се харесва на доста хора в обществените мрежи и медии?
– Да, по този начин е. Колкото по-успешно е едно нещо, толкоз повече зложелатели се навъждат. Съжалявам, само че не мога да се преструвам на човек, който изкарва 25 хиляди $ на година. Просто не мога. И няма да го направя.

* Материалът е от списанието “Труд Фамилия”, което излиза всяка събота и се популяризира дружно със съботния брой на вестника
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР