Гугъл така показва, когато се опитваш да търсиш информация. Нямам

...
Гугъл така показва, когато се опитваш да търсиш информация. Нямам
Коментари Харесай

Лена на Киро търсила в Гугъл кои лица да разследва Гешев

" Google по този начин демонстрира, когато се опитваш да търсиш информация. Нямам съответен уклон или предпочитание да употребявам една или друга медия, мисля, че са много разнообразни. Дори има такива, които не чета постоянно ". Така отговори Лена Бориславова, която официално се води шеф на кабинета на премиера Кирил Петков на въпрос какво са дали на прокуратурата като доказателства и информация за лица, които съгласно Петков и Бориславова са в основата на престъпността в България. Днес шефката на премиерския кабинет също се яви на разпит в прокуратурата.

Оплака се, че откакто тя и Петков са привикани, тъй като четат вести, в този момент всеки български жител, който ги чете и следи, също ще бъде свикан, с цел да даде пояснения за какво и по какъв начин прокуратурата, в случай че смята тези данни за основателни, да организира следствие.

" В момента има на няколко фронта офанзиви против дейностите на държавното управление, което възприемаме само и единствено като знак, че сме на прав път ", сподели Бориславова пред публицисти в отговор на въпрос за обвиняванията, че изпълнителната власт оказва косвен напън върху прокуратурата.

Бориславова сподели, че носи със себе си лист, като изясни, че той не е по-различен от информацията, предоставена към този момент от премиера Кирил Петков. Тя е на разпит в прокуратурата поради присъединяване си в срещата от предходната седмица сред основния прокурор Иван Гешев и Петков. По думите й тогава акцент е бил не описът с имена, а закриването на профилираното правораздаване.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР