Гугъл (Google), която е собственост на Алфабет (Alphabet), ще открие

...
Гугъл (Google), която е собственост на Алфабет (Alphabet), ще открие
Коментари Харесай

Гугъл открива в Торино втори център за облачни услуги в Италия

" Google " (Google), която е благосъстоятелност на " Алфабет " (Alphabet), ще открие втори център за облачни услуги в Италия, оповестиха от компанията в блог, наблягайки напъните на страната да се трансформира в световен хъб за облачни компютърни услуги. Вторият център ще бъде открит в Торино, след към този момент съществуващия в Милано.

Центровете за облачни услуги ще се свързват с клъстъри - центрове за данни на място, което ще разреши потребителите в района да имат по-бърз достъп до данни.

" Облачен хиперскалер като " Google " с два центъра в Италия ще улесни италианските компании и държавната администрация в достъпа до облачни услуги ", сподели в блога Енрико Баняско, изпълнителен шеф за осведомителните системи на " Интеза Санпаоло " (Intesa Sanpaolo), съобщи Българска телеграфна агенция.

Центровете за облачни услуги на " Google " в Милано и Торино могат да основат нов пазар, оценен на близо 1,90 млрд.евро (2,07 милиарда долара) за тригодишен интервал до 2025 година, споделиха от " Google ", цитирайки данни от без значение изследване.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР