Guerilla Games и Sony представиха премиерното видео към допълнението за

...
Guerilla Games и Sony представиха премиерното видео към допълнението за
Коментари Харесай

Излезе премиерното видео към Horizon Forbidden West: Burning Shores

Guerilla Games и Sony показаха премиерното видео към допълнението за Horizon Forbidden West – Burning Shores. Експанжънът излиза на 19-ти този месец и това се отбелязва с един в действителност героичен филмов откъс.

Burning Shores води Алой към руините на Лос Анджелис, полупотънал в океана и посипан с вулканични хълмове, тогавашният метрополис се явява център в това допълнение към втората игра за приключенията на Алой. Тя ще сплоти силите си с Рейка и племето Куен, с цел да се опита да спре надигащата се нова опасност от Машината.

Куен са познати на играещите от истинската игра, където тяхната просвета и развиване разчита на притежанието и ръководството на „ фокусите “ – специфичните устройства за допълнена действителност, с които се среща и Алой. Burning Shores ще показа също по този начин селището, построено от Куен, предлагащо внушаваща карта, която Guerilla дават обещание, че ще е извънредно занимателна за проучване. Тук ще се срещнете също по този начин и с адмирал Герит, който дава отговор за военноморската мощност на Куен и съставлява живописен и забавен персонаж. Що се отнася до Сейка, то тя е описвана, като съчувствен воин, уверена в силите си и безмилостна в борбите, която ще играе значима роля в това толкоз съдбоносно за Алой премеждие.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР