Гуен Стефани може да бъде единствено щастлива от факта, че

...
Гуен Стефани може да бъде единствено щастлива от факта, че
Коментари Харесай

Каквато майката, такъв и синът

Гуен Стефани може да бъде само щастлива от обстоятелството, че е предала гения си. И че евентуално отглежда бъдеща суперзвезда.
 Гуен Стефани, Блейк Шелтън и облеклото, което певицата избра за кънтри концерта му
Гуен Стефани - подготвена на всичко за любовта

Една жена щастливо омъжена жена

Защото Кингстън Росдейл, най-големият ѝ наследник, към този момент е подготвен да се изявява на сцената. Наскоро 17-годишният тинейджър бе сниман да изнася изненадващо солово осъществяване в бара на доведения си татко Блейк Шелтън в градчето Тишоминго, Оклахома.

В клипа момчето беседва с публиката и с музикантите на сцената, които след това му пригласят. След което стартира решително да пее, демонстрирайки положителни вокални умения. Очевидно Кингстън е наследил освен чара на своята известна майка.
Gwen Stefani’s son Kingston Rossdale PERFORMS! (Watch that hug b/n him and Blake at the end.????)
" Обичам ви, благодаря ви, че сте тук ", споделя той в края на осъществяването си, а публиката го приветства ентусизирано. " Всичко това значи доста за мен, в действителност ", приключи трогнато Кингстън, незабавно след което към него на сцената се появи 47-годишният Шелтън и двамата без съмнение се прегърнаха.

Освен Кингстън, 53-годишната Стефани има още двама сина - Зума (14 г.) и Аполо (9 г.) от някогашния си брачен партньор Гавин Росдейл, с който се раздели през 2015 година

В същата вечер и Шелтън направиха и свое общо осъществяване. Нещо, което двамата нерядко вършат и радват локалните поданици.
 Гуен Стефани, Блейк Шелтън, роклите Vera Wang и още детайлности за сватбата им
Нови детайлности за сватбата на Гуен Стефани

Две рокли и още нещо

Двойката има общ парцел - ранчото Ten Point, което се намира в същия град, в който е и барът им. Ранчото пази доста мемоари, защото там те, дружно със синовете на Стефани, прекараха карантината по време на пандемията COVID-19, а също по този начин и подписаха брака си, на 3 юли 2021 година, напомнят от People.

През март Стефани срещна почитателите си с живота в ранчото, което е с повърхност 1300 акра, като показа " сладкото си бягство " с Шелтън във видеоклип в TikTok.

pov????
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР