Гуен Стефани е бременна от половинката си Блейк Шелтън. Певицата

...
Гуен Стефани е бременна от половинката си Блейк Шелтън. Певицата
Коментари Харесай

Гуен Стефани е бременна на 47

Гуен Стефани е бременна от половинката си Блейк Шелтън. Певицата е на 47 години и към този момент има три деца, написа RadarOnline.

Блондинката към този момент има 3 момчета - Кингстън (11), Зума (9) и Аполо (3) от брака й с Гавин Росдейл.

Двамата с Блейк доста желали бебе и се подготвяли с месеци за това. Сега и двамата са олекотили графиците си, с цел да се посветят на фамилията , твърди източник на медията.

" Гуен обожава да бъде майка, а Блейк няма деца и от месеци мисли единствено за бебе ", написа таблоидът като се базира на собствен източник.

 Двойката пя на премиите на

Двойката пя на премиите на "Билборд "

Преди да се подложи на ин витро изпълнителката е пробвала и специфична акупунктура за фертилност, само че заради възрастта й лекарите са я посъветвали да прибегне до изкуственото оплождане.

" За Гуен и Блейк бебето е топ приоритет. И двамата бяха доста прочувствени и разчувствани, когато научиха щастливата вест, че в този момент са се фокусирали само върху това всичко да мине безпрепятствено. Това бебе е нещо, за което и двамата жадуват от много време ", разяснява непосредствен до звездната двойка.

Говори се, че двойката даже авансово е избрала пола на бъдещото си дете. Съвсем естествено е, че то ще бъде момиченце, поради съществуването на три момчета в фамилията.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР