губи от Елче с 1:2 в среща от 22-ия кръг

...
губи от Елче с 1:2 в среща от 22-ия кръг
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Реал Мадрид 1:2 Елче, две дузпи за Реал

губи от Елче с 1:2 в среща от 22-ия кръг на испанската . Първото попадение за гостите падна в 42-ата минута, когато появилият се като запаса Фидел центрира към Лукас Бойе, който засече с глава. В 75-ата минута Бойе асистира към Мия, който вкара втори гол във вратата на Тибо Куртоа.
През първото полувреме домакините сътвориха голям брой положения пред вратата на Елче, само че стражът на гостите Едгар Бадиа направи цели 7 спасявания за първите 45 минути. В 32-ата минута съдията отсъди дузпа за Реал Мадрид. Карим Бензема стреля в навън и изпусна.
През второто полувреме Реал имаше рекламация за втора дузпа откакто Каземиро падна в наказателното поле. Такава обаче не беше отсъдена. Мадридчани продължиха да натискат, само че получиха втори гол в 75-ата минута. Тогава Лукас Бойе подаде на Мия вдясно и той вкара.
В 82-ата минута Лука Модрич върна един гол за Реал откакто вкара дузпа.



ПЪРВО ПОЛУВРЕМЕ
Срещата стартира с минута безмълвие в памет на легендата на Реал Мадрид Франсиско Хенто, който умря на 88-годишна възраст.

Бензема опита остроумен пас към Еден Азар още във втората минута, само че той беше елементарно разгадан от отбраната на гостите. Кроос в 5-ата минута насочи центриране, което беше хванато от Бадиа.
В 11-ата минута Винисиус се промъкна отляво и реши самичък да опита да приключи офанзивата. Изстрелът обаче беше право във вратаря. Две минути по-късно Модрич на два пъти опита да откри Бензема. Топката беше изчистена от Паласиос. Последва отдалечен удар на Тони Кроос, който съвсем не нацели гредата.
В 15-ата минута Бензема комбинира с Азар. Белгиецът центрира право в ръцете на Бадиа. В 19-ата минута домакините стигнаха до корнер. Кроос центрира без резултат. След това Азар опита да се смести в центъра, където беше блокиран. В последния миг крилото направи двойно подаване с Васкес. Защитата блокира удара на Азар.
В 22-ата минута Тете Моренте се контузи и беше изнесен на носилка. На негово място в игра за Елче се появи Фидел. В 27-ата Карим Бензема стреля мощно и Едгар Бадиа се намеси. Минута по-късно Винисиус опита извеждащ пас към французина, който беше кръстосан.
Бобмардировкат продължи, откакто в 30-ата минута Каземиро стреля от границата на наказателното поле и последва нова отлична интервенция на Бадиа.
В 32-ата минута Паласиос извърши жестоко нарушаване против Винисиус. Съдията не се поколеба и отсъди дузпа . Карим Бензема застана зад топката и стреля в навън.
42` - 0:1! Фидел проби отляво и центрира към Лукас Бойе. Бойе стреля с глава и не остави шансове на Тибо Куртоа!

Content made on
В 44-ата минута Карим Бензема изведе наляво Менди. Левият бек стреля неопределено. Отново Бензема в добавеното време опита да насочи въртелив удар, само че той не беше рисков. Тони Кроос стреля от директен свободен удар и Едгар Бадиа избави.
ВТОРО ПОЛУВРЕМЕ
Реал опитва многоходова акция, която приключи с удар на Тони Кроос. Бранител на Елче блокира изстреля му. В 48-ата минута Мохика стреля, Ферлан Менид блокира топката, а по-късно беше фаулиран.
В 50-ата минута Паласиос трансферира топката на левия фланг към Фидел. Лукас Васкес внимаваше и лиши. Две минути по-късно Каземиро беше арестуван от Паласиос. Ситуацията беше прегледана от VAR и дузпа не беше отсъдена.
В 58-ата минута на терена се появи Лука Йович вместо Карим Бензема. Три минути по-късно Винисиус опита офанзива отляво. Той беше притиснат от трима. Топката стигна до Тони Кроос, който стреля прекомерно високо.
В 64-ата минута Анчелоти усили нападението, като пусна Родриго вместо Тони Кроос. Бразилецът незабавно извърши фал, само че не се стигна до нищо забавно.
В 68-ата минута Бойе се откъсна напред и Лукас Васкес трябваше да се намесва и да стопира нападателя на Елче. В 71-ата Винисиус Жуниор надигра отбраната на противника и излезе на страхотна позиция, само че стреля в навън.
76` - 0:2! Бадия изпрати топката по посока половината на Реал. Раул Гути овладя, комбинира с Бойе, който изведе Пере Мия отдясно и Мия вкара за 2:0!

Content made on
Федерико Валдерде и Иско се появиха в игра вместо Еден Азар и Лукас Васкес.
82` - 1:2! Реал Мадрид получи правото да извърши втора дузпа откакто Пере Мия игра с ръка. Лука Модрич застана зад топката и се разписа.
СЪСТАВИ
Реал Мадрид: Куртоа, Милитао, Алаба, Менди, Васкес, Кроос, Модрич, Каземиро, Винисиус, Бензема, Азар
Елче: Едгар Бадиа, Паласиос, Верду, Глез, Мохика, Моренте, Раул Гути, Гумбау, Пере Мия, Лукас Бойе, Лукас Перес
ПРЕДИ МАЧА
С оглед на , пред Кралския клуб се открива съвършена опция да усили задатъка си на върха в испанския шампионат - преди семейството на Елче Реал има 49 точки (с 3 повече от Севиля) и през днешния ден има шанса да дръпне с шест пункта 16 кръга преди края на сезона.
Тимът на Карло Анчелоти е в серия от пет следващи победи във всички шампионати, а през седмицата се поизмъчи точно с Елче, .
Елче е на 15-о място в Ла Лига с 22 точки - четири над чертата на изпадащите тимове. Загубата от Реал Мадрид пристигна след три следващи триумфа и през днешния ден тимът ще е пределно стимулиран да си върне на столичани, въпреки и задачата на " Сантяго Бернабеу " да наподобява още по-трудна.
Вижте какви са коефициентите за днешния конфликт

Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР