Губещи ще бъдат българските граждани. Нищо добро не очаква никого.

...
Губещи ще бъдат българските граждани. Нищо добро не очаква никого.
Коментари Харесай

Иван Иванов : Вероятно отиваме на избори 2 в 1

„ Губещи ще бъдат българските жители. Нищо положително не чака никого. Тази мъка е може би по-добре да завърши час по-скоро. Това, което виждаме, води до заключения, че отиваме на избори „ 2 в 1 ”. Най-губещи са – (ПП-ДБ), тъй като потеглиха с огромна поръчка за „ изчегъртване ”, а влязоха в един добре скрепен брак. Виждаме единствено по какъв начин те се пазарят ”. Това съобщи депутатът от Иван Иванов в предаването " Офанзива с Любо Огнянов " по NOVA NEWS във връзка напрежението в ръководещата " сглобка ".

Той не вижда по какъв начин може да се образува друго болшинство в сегашния парламент. „ ГЕРБ по-скоро няма да го разрешат ”, сподели депутатът от опозицията. Той напомни, че на Национален съвет на неговата партия са дали отрицателна оценка на всички в сегашния кабинет.

" От чуването на военния министър Тодор Тагарев бяха удовлетворени нито от, нито от ГЕРБ ", сподели депутатът от левицата. " Вижте изказването на френския президент какъв огромен резонанс провокира в цяла Европа ", прикани той.

„ Помним изказването на премиера на Словакия Роберт Фицо, който сподели, че е разглеждал такива документи и безусловно е изплашен от това, което е прочел в тях. Той е министър-председател на страна-членка на Европейски Съюз и чете тези документи ”, аргументира се Иванов.

По думите му няма логичност да се открива втори фронт на експанзия в Приднестровието. „ Това е извънредно рисково ”, съобщи националният представител във връзка желаната поддръжка от Русия от страна на Приднестровието. Това е рисково, тъй като е близо до България, има и българска диаспора. „ Беше издигнат въпроса, че тя не е предпазена. Нашето мнение е, че България би трябвало да е извънредно надалеч от сходни спорове ”, добави Иванов.

Относно информацията, че със аероплан са върнати в България мигранти с изтекли присъди, депутатът сподели, че информацията е била поднесена неразбираемо. „ Дъблинският правилник бе разгласен за неработещ, само че се оказа, че за България работи ”, добави Иванов.

Той не чака да има разединение в партията, нито санкции за членовете на Софийската организация на.

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР