Губернаторите на 16 американски щата и премиерите на две канадски

...
Губернаторите на 16 американски щата и премиерите на две канадски
Коментари Харесай

Политически лидери искат отпадане на задължителната ваксинация за шофьорите

Губернаторите на 16 американски щата и министър председателите на две канадски провинции приканиха водачите на двете страни да отстранен условието за наложителна имунизация за водачите на камиони, които минават границата, съобщи Франс прес, заяви БНР.

Мярката стана мотив за митинги и пътни блокади на канадска територия и засегна търговията сред страните и някои производства. В писмо, предоставено от офиса на губернатора на Монтана Грег Джанфорте, написа, че условието за имунизация би трябвало да планува и изключения от имунизацията и карантината, с цел да се стигне до облекчение на икономическите компликации.

16-те губернатори, които са го подписали, са членове на Републиканската партия, като те са подкрепени от министър председателите на канадските провинции Албърта и Саскачуан. " Няма по-лош миг за оповестяването на решението ви да премахнете изключенията за имунизация и карантина на водачите на камиони от сегашния, защото Северна Америка към този момент страда от съществени проблеми по веригата за доставки. Те, дружно с растящата инфлация, оказват сериозен напън върху жителите на двете страни ", написа в писмото.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР