Губернаторът на руската Самарска област съобщи, че украински дронове са

...
Губернаторът на руската Самарска област съобщи, че украински дронове са
Коментари Харесай

Украински дронове удариха две руски петролни рафинерии

Губернаторът на съветската Самарска област заяви, че украински дронове са нанесли удари против две петролни рафинерии в района, принадлежащи на държавния петролен колос " Роснефт ", като не са предизвикали жертви, само че едното оборудване е било подпалено, съобщи Българска телеграфна агенция.

Руският президент Владимир Путин упрекна Украйна в опит да саботира провежданите сега президентски избори, който съвсем сигурно ще бъдат извоювани от настоящия държавен глава.

В региона на р. Волга е бил запален Сизранския цех за преправка на нефт, само че офанзивата против Новокубишевската рафинерия е била осуетена, съобщи губернаторът Дмитрий Азаров в изказване в Телеграм. Той добави, че служащите и в двата завода са били евакуирани и няма жертви.

Публикувани в интернет фрагменти, чиято меродавност не може да се удостовери, демонстрираха нещо, което изглеждаше като огромен пожар в Сизранската рафинерия. Според записа на мястото работят спешните служби.

През последните седмици Украйна се насочи съществено към съветската петролна инфраструктура, нанасяйки удари по рафинерии в цялата европейска част на Русия.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР