Губернаторът на руската Белгородска област каза, че двама души са

...
Губернаторът на руската Белгородска област каза, че двама души са
Коментари Харесай

Русия твърди, че двама души са убити, след като Украйна е обстрелвала гранични райони

Губернаторът на съветската Белгородска област сподели, че двама души са били убити, а други двама са били ранени в петък, откакто Украйна е обстрелвала град покрай границата, а публични лица в околните райони оповестяват за офанзиви с дронове през нощта, съобщи " Ройтерс ".

Губернаторът Вячеслав Гладков написа в " Телеграм ", че обстрелът е блъснал сектор от пътя в град Маслова Пристан, на към 15 километра от северната украинска Харковска област, и че фрагменти от снаряд са поразили преминаващи коли.

" В единия са пътували две дами. Те са умряли на място от раните си ", уточни той.

Губернаторът на Брянска област, северно от Белгород, сподели, че четири къщи са били развалени от обстрел, до момента в който ръководителят на прилежащата Курска област съобщи, че някои здания са били развалени при нахлуване с дрон през нощта.

Дронове с огромен обхват са блъснали два града в Смоленска област през нощта, сподели локалният губернатор, до момента в който ръководителят на съветската Калужка област съобщи, че е обявено за гърмеж в гора.

Агенция " Ройтерс " отбелязва, че не е могла да ревизира обявените офанзиви.
През последните дни съветски публични лица оповестиха за засилени офанзиви от Северна Украйна. Министерството на защитата съобщи, че неговите сили са отблъснали в четвъртък три трансгранични офанзиви от, съгласно него, украински " терористични формирования " в. Украйна отхвърля нейни военни да са забъркани и твърди, че нападенията се правят от съветски бойци доброволци.

Гладков сподели в петък, че минимум един случай с обстрел е бил докладван през нощта в Шебекинския регион и над 2500 души са били евакуирани от там.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР