Губернаторът на Ню Йорк предупреди всички жители на щата да

...
Губернаторът на Ню Йорк предупреди всички жители на щата да
Коментари Харесай

Студена вълна в САЩ: В Ню Йорк температурите падат до -10 градуса

Губернаторът на Ню Йорк предизвести всички поданици на щата да си остават у дома поради мразовитото зимно време – снеговалежи и арктически мраз.

Лошите атмосферни условия предизвикаха отсрочване за понеделник следобяд на плейофния мач от националната футболна лига сред Бъфало Билс и Питсбърг Стийлърс.

В региона скоростта напразно стигна до 50 км/ч, а снегът натрупа до 5 см. Издадена е възбрана за пътувания, защото видимостта тук-там е нулева.

 
Какво можем да чакаме през идващите часове - в южните градове ще вали сняг с активност към 10-13 сантиметра на час. Условията ще бъдат по-екстремни, в сравнение с се смяташе до момента. Поривите напразно ще стигнат до 65-70 км/ч. Това значи, че видимостта ще бъде мощно лимитирана или сведена до нула.
Кати Хочул – губернатор на щата Ню Йорк 

Прогнозата на Националната метеорологична работа планува валежи от сняг и температури от порядъка на -7/-10 градуса. Но поради мощните пориви напразно студът ще се усеща като при -21 градуса.

В щата Айова, където в понеделник вечер ще стартират първичните избори на Републиканската партия за претендент за президент, температурите също паднаха много под нулата.

Издадени са предизвестия за " животозастрашаващи ледени ветрове ". Работници не престават да чистят улиците и тротоарите от навалелия предходната седмица сняг. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР