Губернаторът на Ню Йорк понесе вчера критики, след като заяви,

...
Губернаторът на Ню Йорк понесе вчера критики, след като заяви,
Коментари Харесай

Обвиниха в сексуален тормоз губернатора на Ню Йорк

Губернаторът на Ню Йорк понесе през вчерашния ден рецензии, откакто съобщи, че две дами, обвиняващи го в полов тормоз, са интерпретирали погрешно думите му, предадоха осведомителните организации.

63-годишният демократ Андрю Куомо, един от най-влиятелните американски губернатори, е упрекван от две негови някогашни сътруднички в полов тормоз. Куомо, който ръководи щата Ню Йорк от 10 години, съобщи, че в никакъв случай не им е давал задатъци, а единствено е желал да се пошегува, съобщи БНР.

„ Давам си сметка, че някои от нещата, които съм споделил, са били зле интерпретирани като нежелателен флирт. Ако някой е останал с такова усещане, фактически скърбя “, сподели Куомо.

Куомо бе неодобрен през вчерашния ден от Бил де Блазио, кмета на Ню Йорк, който е в сложни връзки с губернатора. „ Сякаш споделя „ Само се майтапих “, само че половият тормоз не е смешка работа “, сподели Бил де Блазио.

Щатската прокурорка Летисия Джеймс удостовери през вчерашния ден, че Куомо в последна сметка се е съгласил да ѝ повери следствието на случая. „ Резултатите ще бъдат оповестени в обществен отчет “, съобщи тя.

Линдзи Бойлан, 36-годишна някогашна икономическа съветничка на губернатора, съобщи в сряда предходната седмица, че преди години губернаторът я е целунал по устата и й е предложил да играят гол покер.

В събота Шарлот Бенет, на 25 години, сподели, че губернаторът е опитал да я съблазни напролет на 2020 г.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР