Губернаторът на Кентъки Анди Бешер поднови предложението си в четвъртък

...
Губернаторът на Кентъки Анди Бешер поднови предложението си в четвъртък
Коментари Харесай

Губернаторът на Кентъки поднови предложението си за по-високо заплащане на учителите, универсална предварителна подготовка, тъй като се задава законодателна сесия

Губернаторът на Кентъки Анди Бешер възобнови предлагането си в четвъртък за по-големи вложения в образованието, с цел да увеличи заплащането на учителите и да предложи финансирана от страната предварителна подготовка като той насочва вниманието си към идната законодателна сесия.

Два дни откакто постави клетва за втори четиригодишен мандат, губернаторът демократ направи многократни закононарушения към доминирания от републиканците законодателен орган, като сподели, че желае работа със законодателите.

„ Имаме късмет да създадем специфични неща, да се съсредоточим върху паниките на жителите на Кентъки, когато се разсънват всяка заран – работата им, пътя, по който ще карат, държавното учебно заведение на техните деца, без значение дали се усещат сигурни в своята общественост “, сподели Бешир на седмичната си конференция.

Първият мандат на Бешер включваше годишни политически конфликти с републиканските законодатели, макар че той означи, че също по този начин е подписал повече от 600 двупартийн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР