Губернаторът на Калифорния Гавин Нюсъм смята, че конституцията трябва да

...
Губернаторът на Калифорния Гавин Нюсъм смята, че конституцията трябва да
Коментари Харесай

Гавин Нюсъм се противопоставя на „много лошото решение“ на Върховния съд относно правото да се носи оръжие

Губернаторът на Калифорния Гавин Нюсъм счита, че конституцията би трябвало да бъде променена, с цел да се съобразят с наредбите за оръжията, които той избира. Но в това време той тества друга тактика: Ако пренебрегнем Втората корекция, може би тя ще отпадне.

През 2022 година Върховният съд на Съединени американски щати удостовери правото за носене на оръжие на публични места за себе си -защита, казвайки, че страните не могат да изискват от жителите да показват " специфична потребност ", преди да им разрешат да упражнят това право. Нюсъм отговори на това, което той назова „ доста неприятно решение “, като поддържа нов закон, който прави разрешителните за носене по-лесни за приемане, само че съвсем невъзможни за потребление.

Бил 2 на Сената не разрешава оръжия от 26 категории „ чувствителни места, " в това число паркове, детски площадки, зоологически градини, библиотеки, музеи, банки, лечебни заведения, храмове, публичен превоз, игрища, спортни уреди, казина, питейни заведения и заведения за хранене, които сервират алкохол. Списъкът...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР