Губернаторът на Флорида - Рон Десантис прекрати кандидатпрезидентската си кампания

...
Губернаторът на Флорида - Рон Десантис прекрати кандидатпрезидентската си кампания
Коментари Харесай

Рон Десантис прекрати кандидатпрезидентската си кампания и обяви подкрепа за Тръмп

Губернаторът на Флорида - Рон Десантис приключи кандидатпрезидентската си акция и разгласи поддръжката си за Доналд Тръмп.

В авансово записано, съвсем пет минутно видео, оповестено в обществените мрежи, Десантис стимулира решението си. По думите му той е дал всичко от себе си по време на акцията, която за него беше 7 месеца, само че не вижда смисъл да продължава.

" След второто място в Айова, се молехме и обсъждахме пътя напред. Ако имаше някакъв метод да реализира удобен резултат - повече предизборни спирки, повече изявленията - щях да го направя. Но не мога да апелирам последователите да жертват време и средства в случай че няма явен път към успеха. Ето за какво през днешния ден приключвам акцията си. Горд съм, че съм извършил на 100% обещанията си и няма да спра ", съобщи Рон Деснатис.

По думите му е станало ясно, че последователите на Републиканската партия желаят да дадат втори късмет на Доналд Тръмп. И макар че призна, че са имали различия, губернаторът на Флорида съобщи поддръжката си за Тръмп.

Така единственият участник във вота за установяване на претендента на републиканците за Белия дом остава някогашният губернатор на Южна Каролина - Ники Хейли.

А Доналд Тръмп не скри насладата си от новината за отдръпването на Десанстис. Утре първоначални избори ще се проведат в Ню Хемпшир, където съгласно социологията той ще бъде неоспорим победител.

Последвайте ни във и Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР