Губернаторът на демократическата Аризона Кейти Хобс наложи вето на законопроект,

...
Губернаторът на демократическата Аризона Кейти Хобс наложи вето на законопроект,
Коментари Харесай

Губернаторът на Аризона наложи вето на „Закона за нашествието на извънземни“, позволяващ на полицията да арестува нелегално пресичащи границата

Губернаторът на демократическата Аризона Кейти Хобс наложи несъгласие на законопроект, спонсориран от републиканците, който би упълномощил полицията да арестува незаконни имигранти, като сподели законодателството беше антиимигрантско и евентуално противоконституционно.

Ветото беше подложено на критика от републиканците, които споделят, че законопроектът би оказал помощ за ограничение на голям брой закононарушения, свързани с противозаконната имиграция в щата Гранд Каньон.

Законопроектът, наименуван Закон за нахлуването на границата на Аризона, би го трансформирало в незаконно държавно закононарушение за всеки, който нелегално пресича границата на всяко място, друго от законно пристанище за влизане.

Това също би го трансформирало в закононарушение за нелегално мигранти, които пресичат границата след депортиране, както и такива, на които е подредено да изоставен страната, само че са отказали да го изпълнят. Местни, окръжни и щатски чиновници на правоприлагащите органи биха били упълн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР