Губернаторът на Белгород обвини Украйна, че продължава да обстрелва руската

...
Губернаторът на Белгород обвини Украйна, че продължава да обстрелва руската
Коментари Харесай

Обстрел срещу Белгород, Путин иска защита срещу зложелателите на Русия

Губернаторът на Белгород упрекна Украйна, че продължава да обстрелва съветската погранична област. Според Вячеслав Гладков, при гърмеж в село Маслова кей са починали две дами, пътуващи в лек автомобил, а други две са ранени. Има и други жертви. Руската държавна телевизия заяви, че доста руснаци са избягали от района, който граничи с Украйна.

Руският президент още веднъж съобщи, че сигурността на страната би трябвало да бъде предпазена.

 
Трябва да подсигуряваме сигурността на Русия, в този случай вътрешнополитическата, вземайки поради напъните, които нашите зложелатели към момента поставят и ускоряват, с цел да нажежат обстановката в Руската федерация. Не би трябвало да им разрешаваме да създадат това. При никакви условия.
Владимир Путин – президент на Русия

Белгородска област е в центъра на непрекъснати украински обстрели в последните дни. В четвъртък съветската войска заяви, че е предотвратила нова украинска офанзива по суша.

Руското министерство на защитата твърди, че към този момент " е унищожило " повече от 120 " терористи и диверсанти " от украинска страна в района. Киев отхвърля да носи директна отговорност за нападенията.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР