Губернаторът на Аризона Кейти Хобс (D) във вторник призова републиканските

...
Губернаторът на Аризона Кейти Хобс (D) във вторник призова републиканските
Коментари Харесай

Губернаторът на Аризона разкъса лицемерието на Републиканската партия, след като Върховният съд на щата потвърди забраната за аборти

Губернаторът на Аризона Кейти Хобс (D) във вторник прикани републиканските законодатели, които се отдръпнаха от решение на Върховния съд на щата, което съживи 160-годишна -стар закон от преди държавността, който криминализира аборта.

Хобс сподели на водещия на Си Ен Ен Андерсън Купър, че жителите на Аризона са " замаяни " от решението, което възвръща съвсем цялостната възбрана на абортите без изключения за обезчестяване или блудничество. Тя назова решението " доста нездравословно " и означи, че е призовала депутатите да анулират " архаичната възбрана ", когато за първи път е встъпила в служба.

„ Поднових този апел при започване на тази законодателна сесия “, сподели Хобс. „ Факт е, че някои от републиканците сега, които споделят, че това решение е отишло прекомерно надалеч, са същите политици, които честваха решението на Добс, което проправи пътя за това правосъдно решение през днешния ден. 

Губернаторът на Аризона Кейти Хобс изнася къса тирада преди изказванет...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР