Губернаторът J. B. Pritzker (D-Ill.) каза, че е дълбоко загрижен“

...
Губернаторът J. B. Pritzker (D-Ill.) каза, че е дълбоко загрижен“
Коментари Харесай

Губернаторът на Илинойс Прицкер казва, че е „дълбоко загрижен“ за ответната реторика на Тръмп

Губернаторът J. B. Pritzker (D-Ill.) сподели, че е „ надълбоко угрижен “ за неотдавнашната ответна изразителност на някогашния президент Тръмп.

„ Не знам накъде отива това с Доналд Тръмп, това, което мога да ви кажа е, нещата, за които той приказва, са плашещи за тези от нас, които познават историята на Европа през 30-те и 40-те години на предишния век “, сподели Прицкер пред MSNBC като част от по-дълго изявление, което ще бъде излъчено в неделя следобяд в „ Отвътре с Джен Псаки “. „ И аз съм надълбоко угрижен за неговата податливост към възмездие. “

Тръмп, любимецът за президентската номинация на Републиканската партия през 2024 година, направи неотдавнашни изказвания, в които алармира, че желае да отмъсти на тези, които вижда като свои врагове. По-рано тази година той сподели на поддръжниците си, че ще бъде тяхното „ отмъщение “, в случай че се върне в Белия дом.

Бившият президент също сподели на поддръжниците си предходната седмица, че ще управлява Министерството на правораздаването (DOJ) да проверява „ всеки марксистки прокурор в Америка “. Миналия уикенд Тръмп даде заричане да „ изкорени... радикално-левите бандити, които живеят като паразити в рамките на нашата страна. “

Коментарите разтревожиха критиците. Някои от тях се притесняват, че втората администрация на Тръмп може да няма защитните огради, които имаше при първата му администрация.

„ Политиките му не са съсредоточени върху подобряването на живота на неговите поддръжници или американците като цяло, те са съсредоточени върху консолидирането власт за Тръмп и по този метод той може да я употребява, с цел да отмъсти на всеки, който счита за зложелател “, сподели Сара Матюс, някогашен помощник на пресата в Белия дом на Тръмп и акцията, която подаде оставка поради протестите на 6 януари.

„ И това е страшното и ми се желае това да прониква повече в съзнанието на гласоподавателите “, добави Матюс.

За последните вести, времето, спорта и поточно видео, гл. до Хълма.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР