Губернатор Гретхен Уитмър, D-Mich., отрече някога да е казвала, че

...
Губернатор Гретхен Уитмър, D-Mich., отрече някога да е казвала, че
Коментари Харесай

Губернатор Уитмър казва пред „The View“, че никога не е казвала, че Мичиган не може да бъде спечелен за Байдън: „Най-лудото нещо за мислене“

Губернатор Гретхен Уитмър, D-Mich., отхвърли в миналото да е казвала, че президентът Байдън не може да завоюва Мичиган, до момента в който в „ The View “ във вторник.

След като Politico заяви предходната седмица, че Уитмър сякаш сподели на акцията на Байдън, че не може да завоюва Мичиган след неуспеха на дебата на Байдън, губернаторът в началото отхвърли изказванието в обществените медии и повтори отричането си пред водещите на дневното токшоу.

„ Искам да кажа, че това е най-лудото нещо да си помисля, че има някаква акуратност в това “, сподели Уитмър.

Гов. Гретхен Уитмър отхвърля да споделя, че Мичиган е „ неспечелив “ за Байдън след представянето му в дебата. (Скрийншот/ABC)

Преди да отхвърли отчета на Politico, Уитмър сподели на кохортите какъв брой доста поддържа Байдън да се кандидатира за преизбиране, даже след неприятното му показване в дебата. 

Когато я попитаха дали Байдън към момента е най-хубавият претендент да победи някогашния президент Тръмп, тя отговори: „ Мисля...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР