Гуардиола: Не сме най-добрият отбор в светаМениджърът на Манчестър Сити

...
Гуардиола: Не сме най-добрият отбор в светаМениджърът на Манчестър Сити
Коментари Харесай

Гуардиола: Не сме най-добрият отбор в света

Гуардиола: Не сме най-хубавият тим в света
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола упорства, че първенците не са заслужили правото да се нарекат,,най-добрият тим “ в света.,,Гражданите “ са в невероятна форма, записвайки 13 победи и две равенства в първите си 15 мача във Висшата лига, като към този момент си осигуриха и присъединяване на осминафиналите в Шампионска лига. Наставникът на Челси Маурицио Сари назова отборът на испанеца,,най-добрият в Европа, може би най-хубавият тим в света “, само че Гуардиола не има вяра в този етикет.

,,Благодаря на Сари за комплимента, само че не сме най-хубавият тим в света. За да бъдеш най-хубавият, би трябвало да печелиш трофеи. Ние нямаме нужния брой трофеи, с цел да бъдем този отбор “, показа треньорът на Сити.,,Най-голямата заплаха за нашия тим? Да спрем да се подобряваме. Виждам състава и откривам доста позитивни неща, само че ние може изрично да играем по-добре. Много съм удовлетворен от видяното в последните 15-16 месеца – ние сме непрекъснати в изявите си на всеки три дни. Това в действителност е най-трудното нещо. Шампионската лига от време на време е седем мача. Но за 16 месеца да играеш на всеки три дни, това е най-предизвикателното нещо за един състезател “, добави Гуардиола.

Мениджърът въпреки всичко напомни на своите футболисти, че с изключение на похвали за формата си, те ще получават и рецензии за представянето си, в случай че то не е позитивно. Сити завоюва гостуването си на Уотфорд в последния кръг, само че можеше да бъде осъден в последните 10 минути, откакто подцени,,стършелите “.

,,Можехме да загубим две точки в последния си мач против Уотфорд. След като поведохме с 2:0, не бяхме задоволително положителни. Утре ни следва голям тест. Как ще играем против топ тим, който има две загуби в последните си три мача? Мога да си показва какъв брой интензивни, стимулирани и отдадени ще бъдат те, с цел да избегнат трето проваляне. Това е отличен тест за нас “, приключи Гуардиола. Сити гостуват на Челси на,,Стамфорд Бридж “ в събота вечер. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР