Гуардиола и Сари сред номинираните за треньор на месец октомври

...
Гуардиола и Сари сред номинираните за треньор на месец октомври
Коментари Харесай

Гуардиола и Сари сред номинираните за треньор на месец октомври в Англия

Гуардиола и Сари измежду номинираните за треньор на месец октомври в Англия
Пеп Гуардиола, Маурицио Сари, Еди Хау и Крис Хютън бяха номинирани за треньор на месец октомври в британската Висша лига.

Възпитаниците на Гуардиола Манчестър Сити започнаха месеца с тъждество 0:0 против Ливърпул, като по-късно победиха поредно Бърнли и Тотнъм с 5:0 и 1:0. В момента те са водачи във краткотрайното класиране по голова разлика пред втория Ливърпул.

Челси на Сари е на две точки зад Сити и Ливърпул, като през месец октомври реализира безапелационни победи при гостуванията си на Саутхемптън и Бърнли с 3:0 и 4:0 и приключи наедно вкъщи против Манчестър Юнайтед – 2:2.

Борнемут на Еди Хау изигра четири дуела, започвайки с триумф с 2:1 над Кристъл Палас. Последваха нови две победи над Уотфорд и Фулъм, преди тимът да приключи наедно със Саутхемптън и да се изкачи на шестото място в таблицата.

Брайтън на Крис Хютън записа три поредни триумфа с минималното 1:0 над отборите на Уест Хем, Нюкасъл и Уулвърхемптън.,,Чайките “ са на 11-та позиция във краткотрайното класиране.

В идващия кръг Манчестър Сити приема вкъщи Саутхемптън, Челси семейства на Кристъл Палас, Борнемут играе в къщи с Манчестър Юнайтед, а Брайтън гостува на Евертън. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР