Гуардиола е убеден, че Манчестър Сити няма да бъде изхвърлен

...
Гуардиола е убеден, че Манчестър Сити няма да бъде изхвърлен
Коментари Харесай

Гуардиола е убеден, че Манчестър Сити няма да бъде изхвърлен от Шампионската лига

Гуардиола е уверен, че Манчестър Сити няма да бъде изхвърлен от Шампионската лига
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола съобщи, че е уверен, че отборът му няма да бъде изхвърлен от Шампионската лига поради нарушавания на разпоредбите за Финансов феърплей.

Наскоро президентът на УЕФА Александър Чеферин удостовери, че казусът от 2014-та година против „ жителите “ още веднъж се проверява от самостоятелна комисия заради нови данни, като скоро ще има резултати и е допустимо първенците на Англия да не бъдат позволени до присъединяване в най-престижния европейски клубен шампионат през идващия сезон.

Гуардиола обаче разкри, че нес е тормози, че това може да се случи. „ Няма да ни санкционират, не. Мисля по този начин, тъй като имам вяра на президента на клуба, имам вяра на изпълнителния шеф и на това, което те ми обясниха. Вярвам им. Ако се случи, в случай че УЕФА реши да ни извади от Шампионската лига, ще го приемем и ще продължим напред “, разяснява Гуардиола.

Днес водачите в Англия гостуват на Челси в дербито от 16-ия кръг на Висшата лига. Двубоят на „ Стамфорд Бридж “ стартира в 19:30 часа българско време. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР