>Бившият национал на България Иван Иванов направи откровено, но тежко

...
>Бившият национал на България Иван Иванов направи откровено, но тежко
Коментари Харесай

Русия с тежко признание: Не мога да си върна това, което имах преди контузията

>Бившият национал на България Иван Иванов направи искрено, само че тежко самопризнание, като съобщи, че мъчно би върнал формата отпреди ужасната травма, която получи като състезател на швейцарския Базел. Юношата на ЦСКА, който сега пази цветовете на Берое, записа първи минути в Първа лига с екипа на заралии. Иванов похвали ситуацията под Аязмото, както и старши треньора Александър Томаш.

“Мисля, че се получи равносилен дуел с лек превес от наша страна. Съжалявам, че не успяхме да победим и сложихме завършек на серията от пет следващи победи. Може би трябваше през цялото време да играем по този начин, както го направихме през второто полувреме. Чака ни доста работа, с цел да продължим да се развиваме и да изпълняваме това, което треньорът иска”, съобщи след нулевото тъждество в Стара Загора бранителят.
 Берое - Левски @@@ “Чувствам се добре след изиграните два мача. В последните 15-ина минути може би краката леко натежаха, само че това е обикновено. За познатата ми форма отпреди е тежко да приказваме. Не мога да си върна това, което имах преди травмата. Налице обаче са желанието и опитът, знам по какъв начин да се товаря и считам, че мога да оказа помощ на тима. Треньорският екип е млад и упорит, работи по европейски метод и съм сигурен, че ще реализираме положителни резултати”, добави още Иванов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР