Групите на ИТН, ИБГНИ и ДБ обсъдиха ситуацията с бюджета

...
Групите на ИТН, ИБГНИ и ДБ обсъдиха ситуацията с бюджета
Коментари Харесай

Новите в парламента обвиниха старите в процедурни хватки

Групите на Има Такъв Народ, ИБГНИ и Демократична България разискаха обстановката с бюджета на НЗОК, неналичието на кворум и продължаващото съвещание без право на гласоподаване поради кворума. По-късно трите обединения направиха взаимно изказване в коридорите на Народното събрание, заяви Българска национална телевизия.

ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия вършат разноски за пари, които ги няма, съобщи Тошко Йорданов. Излязохме от зала, с цел да се консултираме какво можем да създадем, добави той.

Вътре се разисква бюджет без цифри, парите за лекарите, медицинските експерти, за болнична помощ, без да има цифри. Приема се бюджет ангро, партиите, които са в пленарна зала - ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия не демонстрират грижа към бюджета, сподели Мая Манолова. Нашата воля е да приемем на следващия ден бюджета на НЗОК по метод, който ще е потребен на лекарите, ще приемем всичко най-необходимо, с цел да защитим здравето на хората в изискванията на коронавирус, добави Манолова.

Христо Иванов от " Демократична България " сподели, че от няколко дни Народното събрание е взет за пленник, с цел да не се разреши софтуерно да се пристъпи към разискване на промените в правосъдната система. Той упрекна ГЕРБ и Движение за права и свободи в извиване на ръце, а Българска социалистическа партия към момента лавира, като изрази вяра, че от левицата ще създадат верния избор.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР