Групировката Ислямска държава вече загуби всичките си територии в Сирия.

...
Групировката Ислямска държава вече загуби всичките си територии в Сирия.
Коментари Харесай

Тръмп: ДАЕШ загуби всичките си територии в Сирия

Групировката " Ислямска страна " към този момент загуби всичките си територии в Сирия. Това твърди американският президент Доналд Тръмп, представен от " Дойче веле ".

Това изказване опонира на известието на Сирийските демократични сили, че битката с джихадистите към момента продължава и ще отнеме най-малко седмица.

Подкрепяните от американците Съюз на демократичните сили са на ръба да разгромят ДАЕШ в последния им джоб в Източна Сирия, село Багуз, където съгласно техните оценки са обсадени няколкостотин терористи и към 2000 цивилни.

Терористичната формация ускори партизанските офанзиви против подкрепяните от Съединени американски щати бойци .
 ДАЕШ ускоряват партизанските офанзиви в Сирия
ДАЕШ ускоряват партизанските офанзиви в Сирия

Срещу подкрепяните от Съединени американски щати сирийски кюрди

Съединени американски щати обявиха по-рано този месец, че ще оставят към 400 американски военнослужещи, разграничени сред два разнообразни района на Сирия, което е превръщане на позицията от страна на американския президент. Това може да трасира пътя за съдружниците на Съединени американски щати да държат войски в Сирия.

Тръмп подреди евакуиране на американските военнослужещи от Сирия през декември 2018 година, обещавайки да върне към 2000 военни у дома. Причината за този ход, съгласно него е победаната на терористите от ДАЕШ ( " Ислямска страна " ) в Сирия.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР