Групи от протестиращи, разгневени от президента Еманюел Макрон и високите

...
Групи от протестиращи, разгневени от президента Еманюел Макрон и високите
Коментари Харесай

Кървава Война По Улиците На Париж! Ново Видео!

Групи от протестиращи, ядосани от президента Еманюел Макрон и високите налози, се пробваха да стигнат през днешния ден до президентския замък, заобиколени от огромен брой служители на реда, с цел да не се позволен прояви на принуждение след най-големите протести в Париж от десетилетия, съобщи АП.

В обществените мрежи се появиха апели за събаряне на президента Еманюел Макрон, станал извънредно неизвестен и постоянно упрекван от недоволните, че е " президент на богатите ", съобщи Франс прес.

Полицията в Брюксел заяви за към 50 арестувани тази заран " жълти жилетки " като предохранителна мярка.

Местните управляващи чакаха към 12.00 ч. българско време да стартира митинг край постройките на институциите на Европейски Съюз в белгийската столица. Полицията е спряла първите арестувани в Европейския квартал и край главните железопътни гари в града.

В региона, където се чакат деянията, се следи нараснало полицейско наличие, само че към този момент ситуацията наподобява спокойна. Местни медии оповестяват, че " жълти жилетки " са блокирали придвижването по автомагистрала на границата с Франция. Протестиращите пропущат доста постепенно леки коли, само че не разрешават прекосяване на камиони.

Миналата седмица при митинг на към 500 " жълти жилетки " в Брюксел станаха конфликти със силите на реда, бяха опожарени два полицейски автомобила. Властите оповестиха, че са открили няколко десетки виновници за размириците и множеството от тях към този момент са лишени от независимост.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР