Групата „Ветерани от Виетнам срещу Тръмп“ публикуваха подсещане към своите

...
Групата „Ветерани от Виетнам срещу Тръмп“ публикуваха подсещане към своите
Коментари Харесай

Ветерани припомнят „военна“ изцепка с венерически болести на Тръмп

Групата „ Ветерани от Виетнам против Тръмп “ разгласиха напомняне към своите почитатели за отношението на Тръмп към тях, препращайки към няколко негови изявленията от предишното, в които съпоставя избягването на венерически заболявания с Войната във Виетнам.

Самият Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския е постоянно упрекван от ветераните за това, че с връзките и парите на татко си, се е „ измъкнал “ от военна работа по време на Виетнам, плащайки на лекари да му „ припишат “ несъществуващи медицински проблеми с ошипяване на костите.

В поста на ветераните има отпратка към изявление на Тръмп пред Хауърд Стърн от 1997 година, в което Тръмп назовава самичък себе си „ самоуверен боец “ за това, че е избегнал излъчените по сексуален път заболявания от времето, когато е бил ерген.

„ Невероятно “ – споделя Тръмп в изявлението – „ напряко не мога да допускам. Аз съм късметлия, имайки поради какъв е светът, какъв брой е рисков. То е като във Виетнам, един тип. Това е моят персонален Виетнам. Чувствам се като популярен и самоуверен боец “.

Бизнесменът-политик продължава, наричайки женските вагини „ евентуални мини “, пояснявайки: „ Има си същинска заплаха там “.

Четири години по-рано, в същото шоу, напомнят същинските ветерани от същинската война във Виетнам, Тръмп декларира, че не се усеща отговорен за това, че не е взел участие във войната, както хората от неговото потомство са били принудени да създадат, тъй като, съгласно него, да вървиш по срещи с дами в ерата на СПИН било същото като да участваш във войната във Виетнам.

Оригиналният представен материал на списание People приключва с увещание по какъв начин Тръмп е записан да споделя (през 2005 г.), че, тъй като е прочут и му се „ разминава “, обичал да хваща дамите за гениталиите, а през годините обвиняванията в полови похищения и принуждение против Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския са се умножили, като към тях има добавено и от някогашна кореспондентка на People.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР