Групата Sweet 16, която се сформира в Х фактор“ през

...
Групата Sweet 16, която се сформира в Х фактор“ през
Коментари Харесай

Неочаквано! Х-факторките от „Sweet 16” Мишел и Гери-Никол изгониха Тита от групата, за да вземат Дара

Групата „ Sweet 16 ”, която се образува в „ Х фактор “ през 2014-а и която се разпадна незабавно след края на музикалното реалити, още веднъж се събра. В истинския състав влизаха Гери-Никол, Мишел Страмински и Тита, само че в този момент мястото на продуцираната от Криско певица е заето не от коя да е, а Дарина Йотова, научи HotArena.

Докато всички останаха с усещане, че Гери и Дара са в кофти връзки, се оказва, че в действителност Тита е казусът и на двете . След като и тя започва кариера, варненските девойки по всякакъв начин започнаха да я заобикалят и да демонстрират, че не я желаят в своя кръг.

Повод за събирането на Гери и Йотова стана рожденият ден на Мишел Страмински на 3 май, който бе отпразнуван с ден, два по-късно – през уикенда. Тя предложения своите някогашни съученички и други варненски приятели на крепък ваучър, на който, съгласно почитателите, изгледали клипчетата от празненството, всички са се мятали несъответстващо като дрогирани .

На едно от видеата Гери танцува, пълзейки по пода, а Мишел също се рее в тъмнината с нелогични придвижвания . Може би по този начин се забавлява днешната юноша, а ние да сме изостанали в ъпдейтването на явно остарелите ни разбирания за забава.

През 2015 година Мишел показа в изявление, че групата може незабавно да се е разпаднала след „ Х-фактор “, само че непрестанно се чуват с Тита и Гери и си липсват непрекъснато. В тази година Гери-Никол пробива на сцената с „ Ела и си вземи “, а двете й колежки я поддържат. На идната звездата на Христина изгрява с „ Voodoo кукла, след което и тази на Дара – „ К‘во не чу “. На този стадий единствено Мишел не е пробвала да се впише в музикалния шоубизнес.

Тъй като са яхнали една вълна, на една възраст са и вършат съвсем еднотипни, само че пък конкурентни неща, никой не има вяра на 100 %, че сред тях би могло да има същинско другарство при тези условия.

Защо Тита не бе поканена на рождения ден и за какво Дара и Гери хем си подливат вода, хем се събират да се забавляват дружно? Отговорите са някъде там, само че да не забравяме, че в шоубизнеса тази скица на връзки - да бъдеш по едно и също време другар и зложелател, е много комфортна за всичките му представители. На публични места и събития шоумените от другите сфери на публичността са дружно, а у дома – самотни и мислещи по какъв начин да надградят и унищожат конкуренцията.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР