“Групата ни в парламента е от 19 човека, държим се,

...
“Групата ни в парламента е от 19 човека, държим се,
Коментари Харесай

Балабанов: ИТН е подложена на брутален натиск, премиерът не спира да звъни на наши депутати

“Групата ни в Народното събрание е от 19 индивида, държим се, макар че сме подложени на жесток напън. Към момента министър председателят в оставка продължава да договаря с наши хора, които да се отцепят”.

Това съобщи Станислав Балабанов от " ИТН ". Той разяснява решението на Иван Хиновски да напусне партията.

“Повече се развличам с претекстовете на подобен вид хора като Хиновски, които вземат решение внезапно да изоставен. Не знам по какъв начин реши, че има проблем в енергетиката, откакто от самото начало сме се допитвали до него по доста въпроси. Той не е част от Народното събрание, а е член. Избрал е този метод, пожелаваме му триумф. За нас от партията преди всичко хората би трябвало да постъпват морално. Никой не сме спрели, никой не сме заплашвали, дали сме цялостна независимост на хората ни”, сподели Балабанов по БТВ.

Той разяснява и отсъствието на “Продължаваме промяната” при президента, по време на консултациите за съставянето на ново държавно управление: “Имаме един министър-председател, който се е самозабравил. Срамно е да се държи по този начин, към президента, който го е поканил за диалог в най-тежките моменти за страната. Смешно е оправданието, че Политическа партия е трябвало да гледа бюджета. Те подцениха президентската институция”.

Балабанов още веднъж повтори, че Има Такъв Народ не са вкарали страната в рецесия, защото в продължение на 5 месеца са предупреждавали съдружните си сътрудници, за нещата, които ги безпокоят. Вчера от " ИТН " желаеха Румен Радев да разсекрети стенограмата от КСНС за Северна Македония. Молбата бе отправена по време на консултациите при президента за сформиране на ново държавно управление. Балабанов изясни, че това е належащо, с цел да стане ясно кой лъже.

“Всъщност френското предложение е едно мини огледало на това, което написа на листчето ми. Премиерът водеше от самото начало двойствена политика. Затова в този момент желаеме да се разсекрети стенограмата от КСНС, в която да се види това. През цялото време министър председателят се опитваше да съобщи българския народен интерес ", разяснява Балабанов.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР