Групата на ГЕРБ в Столичния общински съвет (СОС) няма да

...
Групата на ГЕРБ в Столичния общински съвет (СОС) няма да
Коментари Харесай

Съветниците от ГЕРБ в Столичния общински съвет няма да подкрепят Грети Стефанова за председател

Групата на ГЕРБ в Столичния общински съвет (СОС) няма да поддържа за ръководител на градския парламент Грети Стефанова от ПП-ДБ-Спаси София. Това разгласи общинският консултант от ГЕРБ в СОС и някогашен претендент за кмет на София Антон Хекимян пред публицисти. Припомняме, че анонса за Стефанова направи в една от малките екрани тази заран общинският консултант Борис Бонев от Секретен сътрудник. Към момента СОС е към момента без ръководител, откакто във към този момент четири съвещания досега подобен не беше определен.

Той уточни, че няма по какъв начин да се направи „ но бала “ с болшинството в Столичния общински съвет. Антон Хекимян добави още, че София е на автопилот, а болшинство за ръководител на градския парламент трябвало да търсят кметът Васил Терзиев и екипът му.

 

Хеминян не сподели още дали от ГЕРБ ще предложат претендент за ръководител на СОС, само че счита, че се готвило ляво ръководство на градския парламент.

 

Положението в София е съчки групирам, съобщи от своя страна Георги Георгиев от ГЕРБ-СДС, който бе ръководител на Столичния общински съвет в предходния му мандат преди локалните избори От 3 седмици предизвестяваме, че в София се готви тежка алена женитба и Борис Бонев с оскърбление изрича страдание, че се е провалил годежът с нарязването на МОЧА с флекс, аргументира се Георгиев. И продължи с иронията – женихът изневерил и лявата алена женитба в Столичния общински съвет се провалила.

Той счита, че всички писма за срещи в СОС са били сметкаджийски, с цел да може постът на градския парламент да се даде на Българска социалистическа партия. София е на автопилот, посочи Георги Георгиев.

ГЕРБ в СОС са поредни и ще разкриват тайните проекти на ПП-ДБ-СС. Георги Георгиев се пошегува с Борис Бонев и съобщи, че особено за него, с цел да му бъде помогнато, ще бъде основана нарочна общинска комисия за коледната декорация. Той продължи с шегите – ще му бъде дадено председателско място, което да свети като коледна декорация.

 

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР