Групата на ГЕРБ-СДС в Столичния общински съвет поиска оставката на

...
Групата на ГЕРБ-СДС в Столичния общински съвет поиска оставката на
Коментари Харесай

ГЕРБ иска оставката на Васил Терзиев


Групата на ГЕРБ-СДС в Столичния общински съвет изиска оставката на кмета на София Васил Терзиев. Причината - Терзиев не желае да отдръпна своя заместник-кмет Илиян Павлов към скандалната метаморфоза на придвижването на " Патриарха " до настоящето решение на Върховния административен съд (ВАС) по отношение на придвижването.

На конференция в Столична община, минути откакто ПП-ДБ-Спаси София приказваха по тематиката, Димитър Вучев от ГЕРБ-СДС ги разкритикува, че ловко са имали предпочитание да извъртят тематиката в угодна за болшинството в Столичния общински съвет посока. Решението на съда е ясно - стопират се дейностите оттук нататък във връзка с " Патриарха ". Големият въпрос, който се задава, е за какво тъкмо това нещо се случи на мрачно, запита Вучев.

Той запита ПП-ДБ-Спаси София какво могат да кажат във връзка с финансовата аргументация за реорганизацията на придвижването? Димитър Вучев желае от болшинството в СОС да кажат какъв брой коства и кой ще заплати сметката за всичко това?

Той добави, че е най-добре ПП-ДБ-Спаси София да спрат да вършат каквото и да било, а тематиката да влезе незабавно в СОС, с цел да може общинските съветници да решат какво да вършат с " Патриарха ".
 Опозицията в СОС чака или оставка, или уволняване поради Патриарха
Опозицията в СОС чака или оставка, или уволняване поради Патриарха

ГЕРБ желае и изключително съвещание на градския парламент

Прошко Прошков  запита не е ли закононарушение, когато се правят противозаконни дейности? Има задоволително съображение дейностите на ПП-ДБ-Спаси София да бъдат дейности за самосезиране на прокуратурата за реорганизацията на придвижването, сподели Прошков, който също се разгласи за оставката на кмета на София Васил Терзиев и неговия управнически екип поради несправяне със дилемите на столицата.

" Време е за оставки и търсене на отговорност, а не за взаимни обвинявания ", акцентира Прошко Прошков. Той добави, че организацията на придвижването в сегашния ѝ тип не може да съществува. Колко струваше противозаконната случка на ПП-ДБ-Спаси София, запита Прошко Прошков.

Той упрекна " ПП-ДБ-СС, че си развяват мръсното долни дрехи и цапат с него, тъй като в този момент за тях всичко е нелегално, в това число от Дуранкулак до Петрич, проваляйки се с реорганизацията на придвижването на " Патриарха ".
 Борис Бонев: Няма връщане на остарялата организация на придвижване в центъра на София
Борис Бонев: Няма връщане на остарялата организация на придвижване в центъра на София

Общинският консултант видя заложени бомби – няма генерални проекти за придвижването в София
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР